Vaste installaties

In de loop der jaren heeft AS YOU WISH een bijzondere vertrouwensrelatie opgebouwd met verschillende locaties en receptiezalen.

 

Zoals het Kasteel van Ruisbroek, het Domaine des Bouleaux, het Château de la Rocq, het Paviljoen van Belgisch-Congo, de Château-Ferme de Moriensart, het Château de l’Ardoisière, de Ferme de Coquiamont en Le 202 om er maar enkele op te sommen.

 

Deze plaatsen zijn uitgerust met een vaste installatie van hoge kwaliteit, door ons uitgekozen.

 

Deze samenwerking is een voordeel, zowel voor de locatie zelf als voor de klant. Ze laat een aangepaste oplossing toe voor alle situaties en past perfect in de architectuur van de locatie, waarbij elk risico van beschadiging of geluidshinder voor de buurt wordt vermeden. Ze vermindert de verplaatsing van materiaal aanzienlijk en dus ook de bijbehorende kosten voor manuren en transport.

 

Uiteraard kunnen deze installaties worden aangevuld met allerlei opties, om te beantwoorden aan de bijzondere wensen van elke klant.

 

Hier volgt een beschrijving van het materiaal dat is geïnstalleerd bij onze partners:

CHATEAU DE RUISBROEK DOMAINE DES BOULEAUX CHATEAU DE LA ROCQ PAVILLON AFRICAIN CHATEAU-FERME DE MORIENSART CHATEAU DE L’ARDOISIERE FERME DE COQUIAMONT