Seminars en conferenties

Seminars en conferenties streven een welbepaald doel na en dienen om te informeren, op te leiden, een debat op gang te brengen, te netwerken, … Deze doelstelling mag niet worden onderbroken door een technisch aspect. Daarom moet u verzekerd zijn van de kwaliteit van het materiaal en het professionalisme van de diensten.

 

Onze technici zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het verloop van uw evenement, terwijl het technische aspect in alle discretie en nauwgezet wordt beheerd.

 

Wij beschikken over een bijzonder uitgebreid assortiment uitrustingen voor projectie, opname, mixen, naast een catalogus aangepast aan de specifieke behoeften voor deze evenementen. Om ons hier perfect op te kunnen toespitsen, geniet ons team ook van de lange ervaring van Oscar de Schaetzen binnen een multinational, waar hij deelnam aan tal van seminars en conferenties, binnen zijn onderneming en als gast.

 

Als u verkiest om de volledige of een deel van de organisatie van uw event aan ons toe te vertrouwen – om er volledig zeker van te zijn dat alles tot in het kleinste detail onder controle is – bieden wij ook onze diensten aan als organisator, die u vast en zeker zullen aanspreken dankzij de persoonlijke aanpak en de uitzonderlijke voorwaarden.

 

Wij maken een gratis offerte waarvan u in de wolken zal zijn!